MBSOV Blacklight volleybaltoernooi

MBSOV Blacklight volleybaltoernooi

MBSOV Blacklight volleybaltoernooi met eten!

Net als vorig jaar gaan we het nieuwe jaar vieren met het bekende blacklight toernooi.
Uiteraard is de dresscode: Lichtgevend!

Het toermooi staat open voor leden van MBSOV (vanaf C-jeugd), ouders, familie, vrienden en kennissen. Om het toernooi eerlijk te houden en om ook eens met andere leden in contact te komen worden alle deelnemers in een team ingedeeld. Zelf teams maken is dus niet de bedoeling. De CMV-jeugd geeft bij voldoende aanmeldingen een demonstratie. Na de demonstratie kunnen ze gerust blijven, maar ze worden niet ingedeeld voor het toernooi.

Sporthal Sportlaan Den Helder, inloop 16:45, einde rond 23:00

Bij voldoende aanmelding wordt er door Thijs een ‘blauwe hap’ verzorgd, waarvoor ter plekke een kleine bijdrage van € 5,- wordt gevraagd. Voor de (jonge) jeugd is er patat met frikandel/kroket. Verder is het toernooi gratis!

Vanwege de voorbereidingen willen graag weten wie er komt. Inschrijving is daarom gewenst. Dat kan op onze facebook-pagina of op de site: www.mbsov-volleybal.nl. Geef ook aan of je komt eten.

Meer info?

Meer informatie vind je op de site www.mbsov-volleybal.nl of via Martijn Cusell tc@mbsov-volleybal.nl of Stephan Plomp tostephan@quicknet.nl . We zoeken voor 5 januari vanaf 14 uur nog wat hulp bij het opbouwen. Heb je tijd? Graag! Mail even of spreek ons aan.

Mocht de website het niet doen op de mobiel kan je hier klikken dan word je naar de algemene website gestuurd waarbij je je wel goed kan opgeven.

http://buytickets.at/mbsovvolleybal/133578

Geef je nu op!

[tt-event url=’https://www.tickettailor.com/new-order/133578/ea71/ref/website_widget/’ minimal=’false’ bg_fill=’true’  show_logo=’true’  ]