Mini van de Week

Wat is dat nou mini van de week?

Vanaf februari 2016 hebben onze jeugdleden de kans om wedstrijden van Dames-1  van heel dichtbij mee te maken. Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mag een meisje uit de jongste jeugd als Mini van de Week aanwezig zijn bij  de wedstrijd. Daarbij krijgt elke mini ook een vragenlijst die ingevuld op de website zal verschijnen met verschillende leuke foto’s.

Hoe ziet zo’n dag er nou precies uit? Een Mini van de Week komt circa een uur voor aanvang van de wedstrijd in wedstrijdkleding naar de sporthal om de spelers te ontmoeten. Jij en je ouders krijgen een welkomstdrankje en de spelers stellen zich dan aan jou voor. De Mini van de Week die de dames gaat helpen mag zo deelnemen aan de voorbereidingen van de wedstrijd.
Voorafgaand de wedstrijd ben je aanwezig bij de teambespreking. Je hoort dus alle (geheime) afspraken die de spelers of speelsters samen met de coach onderling maken! Na de teambespreking ga je samen met de spelers warm lopen. Wellicht mag je zelfs ook heel misschien wel even mee doen. En uiteraard help je het team ook bij het opruimen. Je bent nou eenmaal even deel van het team!

 

Het belangrijkste moet dan nog komen! De Mini van de Week krijgt van het bestuur een oorkonde met een presentje uitgereikt.

 

Mini’s van de Week:

 

1 februari 2016 – Sanne-Marye Laros
22 februari 2016 – Eline Ras

Mini's van de Week