Maarten Duineveld

profileimage

Maarten is sinds 2015 secretaris van volleybalvereniging MBSOV. Hij studeert op het moment nog maar vind het leuk om wat voor de vereniging te kunnen doen. En hoopt dat hij andere jongeren activeert om ook wat voor de vereniging te doen.

Over mijzelf: hoi ik ben Maarten Duineveld geboren in Den Helder. Zoals hierboven staat studeer ik op het moment nog. Ik studeer HBO Sportmarketing, commerciële economie, in Amsterdam. Ik ben secretaris van de MBSOV volleybal geworden omdat ik ten eerste een project voor de vereniging heb gedaan in opdracht van de Hogeschool van Amsterdam. Dit project ging over hoe de MBSOV meer vrijwilligers kon trekken (aangezien er op dat moment een aftredend bestuur ook zat).

Na een mooi project te hebben gedaan werd mij gevraagd of ik niet in het bestuur wilde. Na wat denken heb ik op deze vraag ja gezegd. Zodoende zit ik nu in het bestuur. Verder speel ik zelf ook volleybal (Heren2) en houd ik van sporten, drankjes doen en met vrienden zitten.

Nu ik in het bestuur zit wil ik graag verschillende dingen aanpakken. Ik zou graag zien dat er meer sponsors komen zodat wij als vereniging ook in de toekomst nog kunnen bestaan en al onze leden kunnen laten volleyballen. Daarnaast zou ik graag zien dat er meer toernooien of feestjes worden georganiseerd om zo ook het verenigingsgevoel weer even een boost te geven. Als laatste wil ik graag de mogelijkheden van beachvolleybal bekijken. Ik zie dat er een grote opkomst is van deze tak van de volleybal en aangezien we in Den Helder een echte beach stad zijn moet er toch ook op het zand gevolleybald worden? Zo kunnen we ook het seizoen ook weer langer maken voor degene die dat willen, gepaard met leuke toernooitjes en feestjes.

“Leadership, like coaching, is fighting for the hearts and souls of men and getting them to believe in you..” - Maarten Duineveld

Ik hoop dat ik samen met de rest van het bestuur er weer een mooi seizoen van kan maken en dat we onze doelen bereiken. Met als voornaamste doel, iedereen van jong tot oud kunnen laten volleyballen zowel competitief als recreatief.