(ASSISTENT)TRAINERS/COAHCES GEZOCHT

Voor het komende seizoen zijn we dringend opzoek naar (assistent) trainers en coaches voor diverse teams. Bij het trainen/coachen van een team gaat het erom dat je ze zo goed mogelijk voorbereid op het komende seizoen. Daarnaast geef je tactische tips en probeer je natuurlijk het meeste uit alle spelers te halen. Daarnaast staat gezelligheid en samenwerken ook hoog op je lijstje! 

U kunt natuurlijk met meerdere personen een team gaan trainen zoals dit jaar ook bij Jongens B1 is gedaan. En ja die zijn ook nog eens kampioen geworden dus dat kan heel goed. Wij zijn voor het komende seizoen (2016/2017) nog opzoek naar trainers voor de volgende teams:

– Heren 1e klasse (trainer/coach) – Heren 1

– Heren 3e klasse (trainer/coach) – Heren 2

– Dames 1e klasse (trainer/coach) – Dames 1

– Dames 2e klasse (trainer/coach) – Dames 3

– Dames 3e klasse (trainer/coach) – Dames 4

Wilt u wel graag de kennis overdragen en vindt u het leuk om mensen wat te leren. Dan kunt u ook altijd nog bij de recreatieafdeling een handje helpen.

– Recreatieafdeling Dame & Heren

Mocht u nog vragen hebben over de functies of heeft u interesse om één van deze functies te gaan vervullen? Neem dan contact op met Martijn Cusell, tc@mbsov-volleybal.nl.

Denk ook niet te snel ik kan dat niet of ik heb niet genoeg verstand van de volleybalsport, maar informeer of jij een bijdrage kan leveren.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!!

No Replies to "(ASSISTENT)TRAINERS/COAHCES GEZOCHT"


    Got something to say?