BlackLight toernooi 2020

Net als afgelopen jaren hebben we weer een blacklight-volleybal toernooi gepland op 3 januari 2020 om met elkaar het nieuwe volleybaljaar te vieren.  Het toernooi is gratis en staat open voor zowel MBSOV-leden als niet-MBSOV-leden. Je kunt je zowel individueel als per team opgeven. Hou er wel rekening mee dat het toernooi een recreatief karakter heeft en dat je je snel moet inschrijven, omdat het aantal deelnemers een maximum kent i.v.m. het maximaal aantal velden.

Ook dit jaar hebben we Sporthal Sportlaan gevraagd of de beroemde ‘blauwe hap’’ gemaakt kan worden. Voor 6 euro kun je daarvan gebruik maken. Uiteraard gaat dit alleen door als er  voldoende aanmeldingen zijn. Wil je wel lekker eten, maar kun/wil je niet meedoen met het toernooi? Dat kan ook. In dat geval kun je dat ook aangeven op het formulier door ‘alleen eten’ achter je naam te zetten en je als individueel op te geven.

Als je nog vragen hebt over het toernooi, mail dan naar toernooicommissie@mbsov-volleybal.nl

O ja, als je op 3 januari rond half 4 in de middag wilt helpen met het opbouwen van de zaal, dan zouden we dat erg op prijsstellen!! Stuur even een mailtje of spreek Stephan Plomp, Martijn Cusell of een ander bestuurslid even aan.

U kunt u inschrijven voor dit toernooi via deze link

We zien jullie graag op 3 januari!!

Het bestuur van MBSOV-volleybal.

No Replies to "BlackLight toernooi 2020"