MBSOV MB1 – MONZA B1 in beeld

Sporthal Sportlaan, Den Helder. Meisjes B1 heeft maandag 10-04-2017 de finale van het bekertoernooi bereikt ten koste van meisjes B1 van Monza uit Monster.

Wedstrijdverslag

Monza was zaterdag 08-04-2017 ook tegenstander in de competitie en in Monster werd ruim gewonnen met 4-0. Vervolgens werd zondag een knappe derde plaats behaald op het Holland Top toernooi door in de troostfinale te winnen van Spaarnestad. Onze meiden waren tijdens de halve finale bekerwedstrijd erg zenuwachtig en duidelijk vermoeid door het Holland Top toernooi.

De eerste set was niets te merken van vermoeidheid, want deze werd nog redelijk eenvoudig gewonnen met 25-16.
De 2e set sloeg de vermoeidheid en onrust toe. Daarnaast was Monza frisser en gingen zij beter spelen. De set ging net aan met 23-25 verloren.Set 3 was niet veel beter. De organisatie was weg en tactische afspraken werden vergeten. De meiden waren de kluts kwijt en soms in paniek. Het resultaat was dat de set met 17-25 werd verloren.

Ook set 4 was niet goed. Het initiatief lag in het begin van deze set bij Monza, maar het tij werd precies op tijd gekeerd. Onze service werd beter en gaf voldoende druk bij Monza om de wedstrijd te doen keren. De set werd met 25-19 gewonnen. Het kwam dus aan op een 5e set. De meiden gingen op het tandvlees, maar met overtuiging, de korte strijd aan voor winst in de 5e set. Een spannende set met een hoop energie en emotie werd gewonnen met 15-11.

Een goede overwinning tegen een lastige tegenstander waardoor we zeer knap in de bekerfinale meisjes B staan van de regio’s Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. De finaleronde wordt op 13 mei 2017 gespeeld in sporthal De Walvis te Beverwijk.

Wanneer de precieze tijd bekend is zullen wij dit zo snel mogelijk bekend maken zodat we meisjes B1 met zijn allen kunnen aanmoedigen.

MBSOV MB1 in beeld


No Replies to "MBSOV MB1 - MONZA B1 in beeld"