MBSOV MB3 Kampioen!

1 april 2017. MBSOV Meisjes B3 heeft gister met 4-0 (18-25, 22-25, 14-25 en 23-25) van VCJ’94 gewonnen. Hierdoor kon het kampioenschap, met nog één wedstrijd te gaan, hun niet meer ontgaan. De meiden, Meg, Sarah, Samantha, Marit, Jasmijn, Leontien en Brookshields hadden de wedstrijd compleet in eigen handen. Gefeliciteerd meiden!!

De eerste set ging vrij gemakkelijk met 18-25 naar de meiden van de MBSOV. De tweede set hadden de meiden het een stuk lastiger door goede aanvallen van VCJ’94. Toch wisten ze de set naar zich toe te trekken uiteindelijk met 22-25 te winnen. Ook de derde set ging net zoals de eerste set erg gemakkelijk naar de meiden van MBSOV. In de laatste set hadden de meiden van de MBSOV het bij vlagen erg lastig met VCJ’94. Zo wist VCJ’94 zelfs 10 punten voor te komen. Uiteindelijk wist MB3 het initiatief weer op te pakken en daardoor ook de laatste set met 23-25 te winnen.

Marlies Damen wist dat het kampioenschap binnen hand bereik lag “het kampioenschap kon ons bijna niet meer ontgaan maar toch waren alle meiden wel erg gespannen voor de wedstrijd”. Met slechts 1 set zou MB3 al kampioen zijn maar zo gingen we de wedstrijd niet in vertelde Marlies. De meiden zijn super gemotiveerd en willen altijd elke wedstrijd winnen.

Tweede jaar op rij

MBSOV MB3 is niet voor het eerst kampioen geworden. Vorig jaar wisten de meiden ook al kampioen wat betekend dat ze voor het tweede jaar op rij kampioen zijn geworden. Ook dit seizoen zijn ze weer de beste van de competitie en hebben slechts één wedstrijd gelijk gespeeld en de rest gewonnen. Mede daarom hebben ze ook dit kampioenschap meer dan verdiend (ook al moet er nog één wedstrijd gespeeld worden).  Mede door de coach en trainster Marlies Damen zie je het plezier er vanaf spatten!

 

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
No Replies to "MBSOV MB3 Kampioen!"