MBSOV uitslagen in beeld

Sporthal Sportlaan, Den Helder. Afgelopen maandag werden er weer competitiewedstrijden afgewerkt in de sporthal sportlaan in Den Helder. Er werden maar liefst vier duels afgewerkt in de sporthal namelijk Dames 4, Heren 1, Heren 3 en Heren 4. 

Dames

Dames 4 die om 19 uur begon moest spelen tegen Tevoko Dames 3. De nummer 7 tegen de nummer 6. Na een goede eerste set die nipt verloren werd de tweede set met mindere cijfers verloren (12-25). Toch brachten de dames de spanning deels terug door de derde set te pakken met 25-20. In de laatste set probeerde de dames van MBSOV er een vijf-setter uit te slepen maar dat lukte helaas net niet. De vierde en dus beslissende set werd met 23-25 verloren. Hierdoor blijven de dames van MBSOV op een 7e plek staan.

Heren

Bij de heren stonden er maar liefst 3 wedstrijden op het programma, MBSOV H1 – VV Jonas H2, MBSOV HS3 – Effect HS1 en MBSOV HS4 – Polisport HS3. Vooral in de Heren 3e klasse was het spannend. Als MBSOV HS3 minimaal 2 punten pakte zou MBSOV HS4 weer bovenaan komen te staan.

Heren 3 begon de wedstrijd met veel energie en pakte daardoor na een spannend slotstuk de eerste set met 30-28. Maar Effect was niet van plan om zomaar de winst uit handen te geven en pakte in de tweede set het initiatief over ondanks dat Heren 3 er vol voor bleef gaan ging de tweede set naar Effect met 22-25. In de derde set liepen de Heren van MBSOV snel uit door onder andere een goede serves reeks van Kees Lindhout. Hij bracht te stand zelfs naar 10-2 waardoor Effect dus achter de feiten aanliep. De set ging dan ook uit eindelijk naar de heren van de MBSOV met 25-20. In de vierde set probeerde Effect er nog een vijf-setter uit te halen maar na een spannend eind (met veel publiek) trok H3 van de MBSOV ook de laatste set naar zich toe. Met een prachtige aanval over links wisten de heren de wedstrijd te beslissen en de laatste set te winnen met 26-24.

Met een mogelijk kampioenschap voor de deur was het voor Heren 4 zaak om geen punten mis te lopen tegen de jongens van laagvlieger Polisport. In de eerste set wisten de jongens van Polisport lang bij te blijven maar dat mocht niet baten want de eerste set werd uiteindelijk 25-19 voor MBSOV H4. Met aanvaller Mitchell Looijstein ingebracht en spelverdeler Daan-Peter de Weerd in de basis wisten ze de tweede set binnen te slepen met een degelijke 25-16. De derde set was een ware prooi voor de Heren van MBSOV. Polisport wist niet in het spel te komen waar ze de voorgaande sets dat redelijk wisten te vinden, de derde set ging dan ook gemakkelijk naar MBSOV met 25-8. Ook de vierde en laatste set was een prooi voor de Heren van MBSOV (25-12). Door de overwinning en het verlies van Effect tegen Heren 3 komt Heren 4 bovenaan te staan met 85 punten uit 20 wedstrijden.

Als laatste werd er maandagavond nog het duel vv Jonas HS2 tegen MBSOV HS1 afgewerkt. Een op papier spannende wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 van de Heren 1e Klasse A. En een spannende wedstrijd dat werd het zeker. vv Jonas HS2 ging goed uit de startblokken maar de MBSOV heren wisten een aantal goede aanvallen af te slaan, toch moesten ze de eerste set hun meerdere kennen en ging de set met 21-25 naar de nummer twee van de ranglijst. De heren van MBSOV leken zich de tweede set meer dan goed te herpakken en meteen toe te slaan om met 25-14 de set binnen te halen. Lichtelijk verbaasd stapten de heren van vv Jonas weer het veld op maar bleken daadkrachtig terug te komen en wilde laten zien dat zij op de tweede plaats staan. De set eindigde uiteindelijk in 18-25. In de vierde set moesten de Heren van MBSOV veel energie in de wedstrijd stoppen om de heren van vv Jonas uiteindelijk met 25-23 te verslaan. Een vijfde en beslissende set moest gepeeld worden en dat was erg spannend. MBSOV HS1 ging goed uit de startblokken en wist bij het wisselen van de helft al een voorsprong te bemachtigen. Uiteindelijk bleken de heren van MBSOV te beschikken over de grootste veerkracht en wonnen de laatste set met 15-10.

MBSOV in beeld

 

No Replies to "MBSOV uitslagen in beeld"