Mini van de Week – Mila Cusell

Vanaf februari 2016 hebben onze jeugdleden de kans om wedstrijden van Dames-1  van heel dichtbij mee te maken. Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mag een meisje uit de jongste jeugd als Mini van de Week aanwezig zijn bij  de wedstrijd. Daarbij krijgt elke mini ook een vragenlijst die ingevuld op de website zal verschijnen met verschillende leuke foto’s.

De tweede Mini van de Week was Mila Cusell. Zij mocht de wedstrijd van Dames 1 tegen de Schulp Dames 1 bijwonen vanaf de bank. Deze wedstrijd werd ook nog eens met 4-0 door de meiden van MBSOV dames 1 gewonnen.

Mila kreeg omdat zij mini van de week was een prachtige oorkonde  uitgereikt door de voorzitster Petra. Super dat jij de mini van de week was en heel veel succes en vooral plezier toegewenst met de rest van het seizoen!


6 vragen aan de Mini

Naam: 
Mila Cusell

Team: 
MBSOV Mini’s.

Leukste volleybalmoment: 
Het trainen met Chantal.

Favoriete volleybalster/volleyballer: 
Mijn zus Myrthe Cusell.

Volleybaldroom: 
Dat ik een beroemde volleyballer wordt.

Verwachte uitslag van de wedstrijd: 
MBSOV gaat winnen!

Ik hoop dat er meer kindjes van mijn leeftijd (tussen 6 en 8 jaar) komen volleyballen zodat we een heel team met mini’s kunnen vormen. Misschien willen er wel broertjes, zusjes en/of vriendjes met mij komen volleyballen!

 


Gelukkig hebben we de foto’s nog.

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

No Replies to "Mini van de Week – Mila Cusell"


    Got something to say?