Mini van de Week – Sanne-Marye

Vanaf februari 2016 hebben onze jeugdleden de kans om wedstrijden van Dames-1  van heel dichtbij mee te maken. Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mag een meisje uit de jongste jeugd als Mini van de Week aanwezig zijn bij  de wedstrijd. Daarbij krijgt elke mini ook een vragenlijst die ingevuld op de website zal verschijnen met verschillende leuke foto’s.

De eerste Mini van de Week was Sanne-Marye Laros. Zij mocht de wedstrijd van Dames 1 tegen de Boemel dames 2 bijwonen vanaf de bank. Deze wedstrijd werd ook nog eens met 4-0 door de meiden van MBSOV dames 1 gewonnen.

Sanne-Marye kreeg omdat zij mini van de week was een oorkonde en een mooie bos bloemen uitgereikt door de voorzitster Petra. Super dat jij de mini van de week was en heel veel succes met de rest van het seizoen!


6 vragen aan de Mini

Naam: 
Mijn naam is Sanne-Marye Laros ik ben 11 jaar.

Team: 
MBSOV 1, ik speel niveau 6

Leukste volleybalmoment: 
Toen ik in niveau 4 speelde zijn we eerste geworden, daar was ik heel trots op. We mochten als team allemaal een keer de beker mee naar huis.

Favoriete volleybalster/volleyballer: 
Lonneke Slöetjes

Volleybaldroom: 
Mijn droom is dat ik samen met mijn team het Nederlands volleybal team mag worden en wat me ook heel leuk lijkt is om bij het Nederlands volleybal team te kijken.

Verwachte uitslag van de wedstrijd: 
Ik denk dat MBSOV dames 1 met 4-0 gaat winnen van de Boemel dames 2


Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

No Replies to "Mini van de Week - Sanne-Marye"