Rob Koopmans bedankt!

Den Helder – MBSOV Volleybal voorzitter Petra Moltmaker heeft afgelopen maandag 4 april aan Rob Koopmans de bloemen en het certificaat uitgereikt die behoren bij de benoeming van Lid van Verdienste voor MBSOV Volleybal. Het bestuur heeft besloten Rob tot ‘Lid van Verdienste’ te benoemen vanwege zijn jarenlange inspanningen voor de vereniging. 

Behalve een goede volleyballer die jarenlang op het veld stond, heeft Rob vele taken voor de volleybalvereniging uitgevoerd. Na 44 jaar lidmaatschap en vele hand en spandiensten voor de vereniging heeft Rob besloten ermee te stoppen en lekker met de camper te gaan trekken.

Rob was vooral verrast door de wissel die Heren 4 doorvoerde. Door een erehaag mocht Rob plaats nemen op de bank om na het laatst gespeelde punt het certificaat in ontvangst te nemen. Petra benoemde nog eens dat de vereniging Rob erg dankbaar is voor zijn jarenlange inzet. Met een biertje aan de bar werd de avond mooi afgesloten door Heren 4 en enkele leden van het bestuur. Rob nogmaals bedankt, en een fijne reis!

En gelukkig hebben we de foto’s nog!

title
title
title

No Replies to "Rob Koopmans bedankt!"