MBSOV volleybal heeft in samenwerking met Tennisvereniging Topspin een fantastische BEACHCENTER geopend langs de Helderse Zeedijk aan ‘t Schapendijkje 6, nabij Fort Erfprins.

Hier kun je als lid of als gast gebruik maken van een drietal volleybalvelden. Uiteraard is het ook mogelijk om mee te doen aan toernooien die worden georganiseerd of de open volleybalavonden.

Als je lid bent van MBSOV volleybal dan is dat gratis, anders betaal je een kleine vergoeding per persoon per uur dat je ervan gebruik maakt. Verderop vind je de tarieven terug.

Overigens is het ook mogelijk om op deze velden te beach, -tennissen, -handballen, -voetballen of te -hockeyen. Ook voor bedrijfsuitjes kun je het BEACHCENTER huren. Neem voor meer informatie contact op met Stephan Plomp of Martijn Cusell via beach-commissaris@mbsov-volleybal.nl of materiaal@mbsov-volleybal.nl.

Bellen kan via het speciale BEACHNUMMER: 06-26 037 396.

Open avonden
Vanaf april tot 1 oktober is het mogelijk om je te melden voor de open avonden, waar je mee kunt doen in een vrij toernooi 4×4 (of evt. 2×2 of 3×3) met anderen. Wekelijks op woensdag zijn we aanwezig als het weer het toelaat en er voldoende animo is. Wil je weten of we gaan? Bel, mail of kom in de app-groep.

Hoe werkt het als ik gebruik wil maken van de velden?
Zoals gezegd kun je als lid gratis gebruik maken van de velden voor 1 persoon. Voor je medespelers die geen lid zijn geldt een tarief p.p. per uur. Van belang is dat je je aanmeldt op deze site of via de app groep MBSOV BEACH.

Wil je in de MBSOV BEACH APP? Stuur dan een mail met je naam en 06 naar beach-commissaris@mbsov-volleybal.nl of click op deze link. Of scan onderstaande QR code