Over MBSOV

Wil je graag volleyballen bij een leuke vereniging met teams op (bijna) alle niveaus?

Bij volleybalvereniging MBSOV  ben je aan het juiste adres! Volleybalvereniging MBSOV is de grootste volleybalvereniging van Den Helder en bestaat al bijna 70 jaar. Als je belangstelling hebt, kun je vrijblijvend een paar keer meetrainen. De teams van MBSOV trainen op verschillende avonden  en spelen hun competitiewedstrijden doorgaans op vrijdag (thuiswedstrijden). De trainingen en wedstrijden vinden plaats in de sporthal van het Lyceum (Sport aan Zee), sporthal de Dukdalf en Sporthal de Zweedse (KIM).

Senioren

Het eerste damesteam van MBSOV speelt in de promotie klasse en het eerste herenteam is gecombineerd met VCJ’94 en speelt ook in de 1e klasse. Ook op andere niveaus is MBSOV vertegenwoordigd.

Recreatie volleybal

Naast de teams die in de reguliere Nevobo competitie spelen, heeft de MBSOV ook nog een recreatie afdeling. Deze afdeling is er voor degene die wel graag lekker sportief bezig willen zijn maar geen competitie willen spelen. De recreatie traint op dinsdag en vrijdag-avond. Ook hier is de eerste paar keer meetrainen geheel vrijblijvend. Verder is er een recreatiecompetitie, dit zijn wedstrijden in recreatieve vorm en worden zaterdags gespeeld.

Jeugd en mini’s
De MBSOV volleybalvereniging heeft meerdere jeugdteams en een kleine mini-afdeling. Kinderen kunnen instromen bij de mini’s vanaf het moment dat ze zeven jaar worden. Voor ieder meisje of jongen is wel een leuke groep te vinden. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Er zijn goede trainers die kinderen volleybal kunnen leren!

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@mbsov-volleybal.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer, of je volleybalervaring hebt en op welk niveau je eerder hebt gespeeld. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie van ons!

Officieel inschrijven doe je door het invullen van dit formulier:

inschrijfformulier

Wij hopen je te mogen verwelkomen bij de leukste volleybalvereniging van Den Helder.

ledenadministratie@mbsov-volleybal.nl
Ledensecretariaat MBSOV