MBSOV is een ambitieuze volleybalvereniging uit Den Helder die op allerlei niveaus actief is. Het eerste herenteam speelt in de 1e klasse, net zoals ons eerste dames team! Onze doelen liggen in de prestatie, maar evengoed in de breedtesport. Voor elke speler en speelster is er op ieder niveau een leuk volleybalteam. Ook heeft MBSOV volleybal een leuke jeugdafdeling. In de gehele vereniging gaan topsport en recreatief volleyballen uitstekend samen.

Ook op maatschappelijk gebied draagt MBSOV haar steentje bij. Vooral de jeugdopleiding wint aan belangstelling en daarin willen we graag samen met onze sponsors investeren. In de huidige maatschappij neemt een sportclub een steeds belangrijkere rol in bij de ontwikkeling van de jeugd. Die verantwoordelijkheid gaan we bij MBSOV zeker niet uit de weg. Zo proberen we elk jaar verschillende clinics voor zowel eigen jeugd als schoolkinderen die kennis willen maken met deze prachtige sport te organiseren.

MBSOV is toegankelijk voor sponsors met elk budget. U kunt bijvoorbeeld voor slechts €75,- per seizoen adverteren in het wedstrijdbulletin, dat tijdens thuiswedstrijden wordt verspreid. Daarnaast is het vanaf €350,- per seizoen mogelijk om u als sponsor te verbinden aan één van onze teams. U kunt ook kiezen voor een plek op het tenue en de website kiezen  voor €500,- per seizoen.

Sponsoring blijft maatwerk. Neem voor meer informatie of een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf contact met ons op via info@mbsov-volleybal.nl .